0 voturi
17 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune aparate de sudura?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Velt MMA 140 este cel mai bun aparat de sudura

Pentru un profesionist, recomand un produs din gama profesionala: Velt MMA 140 este un aparat robust, compact, de tip invertor cu electrod invelit MMA, special conceput pentru sudarea in curent continuu.

Proweld MMA 160 PI

De ti-ai propus sa gasesti cel mai bun aparat de sudura cu invertor de la Proweld pe care sa-l si cumperi relativ fara eforturi financiare mari, modelul dat ca exemplu aici se va plia destul de bine pe cerinta respectiva. Cheltuiala va fi una mica, daca tii cont ca il poti intrebuinta usor prin muncile de mestesugit in gospodarie, iar consumul energetic va fi notabil mai scazut, decat al unei piese pentru sudura MMA din gama celor traditionale.

Stromo SW 250 

Dispozitivul de la Stromo este un model MMA, de tip invertor, apreciat de catre utilizatorii care au de realizat lucrari semiprofesionale. El face fata cu brio materialelor precum: aluminiu, cupru, otel inoxidabil, fonta sau otel aliat/nealiat. Acest aparat intrebuinteaza atat electrozi rutilici si bazici, cat si celulozici, motiv pentru care poate fi intrebuintat la sudura fina si conventionala, respectiv la tavi.

...