0 voturi
13 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura invertor?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Deca SIL 415 este cel mai bun aparat de sudura invertor

Daca alegi sa cumperi acest aparat de sudura invertor, trebuie sa stii inca de la inceput ca el sudeaza in regim MMA si TIG, atat cu electrod, cat si in mediul gazos. Il vei putea asadar utiliza atat pe santiere, unde se foloseste fierul forjat, dar si pentru activitati unde e nevoie de finete si precizie.

Telwin Force 145 ACX

Cand esti interesat de cel mai bun aparat de sudura invertor si nu vrei nici sa faci o gaura in buget cumparandu-l, brandul Telwin are o solutie optima pentru tine. Acest dispozitiv este special configurat pentru sudura de tip MMA, folosind o gama extinsa de electrozi, in special rutilici si bazici, din inox sau fonta. Se va preta excelent pentru reparatiile de intretinere facute in regim semi-profesional si va fi destul de facil de stapanit, in timp, si de catre utilizatorii ocazionali.

Velt MMA 160

Discutam acum despre un aparat de sudura invertor, de tip MMA, ce foloseste curent continuu si care va veni in ajutorul persoanelor care au nevoie sa actioneze cu un astfel de dispozitiv asupra otelului aliat si nealiat, a celui inoxidabil, a fontei sau cuprului, oferind posibilitatea intrebuintarii unei game largi de electrozi: bazici, rutilici, inox. El va face fata cu brio atat in cazul incepatorilor, cat si in cel al profesionistilor.

...