0 voturi
19 hits
de (50.5k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun aparat de sudura Telwin?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Telwin Force 145 ACX este cel mai bun aparat de sudura Telwin

La categoria cel mai bun aparat de sudura Telwin concureaza cu succes si modelul 145 ACX. Acesta este un model cu arc electric prevazut cu invertor pentru sudura in curent continuu. Acesta utilizeaza electrozii consumabili si ofera avantajul unui control precis al materialului de sudura rezultat din topirea electrodului, astfel incat se va obtine un rezultat inalt calitativ, indiferent de materialul utilizat, care poate fi rutilic, bazic, inox sau fonta.

Telwin Force 125 ACX

Un alt aparat de sudura Telwin tip invertor ieftin si bun este si modelul 125 ACX. Acesta este un aparat  monofazat, pentru sudura in curent continuu prin procedeul MMA. Acesta utilizeaza electrozi consumabili rutilici, bazici, din fonta sau inox, cu un diamentru cuprins intre 1,6 si 2,5 milimetri. Producatorul recomanda acest model pentru utilizare casnica, la lucrari de reparatii si intretinere, sau pentru micii meseriasi.

Telwin Nordica 4.181

Printre preferintele micilor meseriasi se afla si modelul Nordica de la Telwin. Acesta este un aparat de sudura special conceput pentru MMA, care foloseste electrod cu invelis rutilic si un diametru intre 2 si 4 milimetri.  Alimentarea acestuia se face direct de la orice priza de 230 volti, astfel incat se potriveste pentru utilizarea in scop personal, la micile reparatii din gospodarie, dar si de cadre meseriasi.

...