0 voturi
20 hits
de (31k puncte) in categoria PC & Periferice
Care sunt cele mai bune procesoare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

AMD Ryzen 2700X, 4.35GHz + Prism Cooler este cel mai bun procesor

Modelul acesta din generatia a doua de nuclee Ryzen reprezinta o alegere de buget, insa suficient de atractiva pentru orice iubitor al calculatoarelor de tip desktop, in special pentru cei care lucreaza in encodarea media (editare video, audio sau foto), creare de continut (Adobe) sau encriptare si comprimare de date (lucru la birou). Nu va excela in gaming insa, desi multi cumparatori sustin ca duce bine multe titluri recent aparute pe piata, precum Far Cry 5.

Intel Core i7-6700K, 4.0GHz

Optiunea aceasta quad-core, cu opt nuclee virtuale, se descurca in special in prelucrarea datelor video si audio, precum si in programe de manipulare fotografica, reprezentand o alegere din generatia a sasea de procesoare de la reputatul Intel.

Intel Core i5-7400, 3.00GHz

Varianta aceasta ce face parte din a saptea generatie de procesoare Intel (Kaby Lake), apartine gamei i5, care imbina un pret accesibil cu performante multumitoare. Fiind un produs care se descurca atat in gamingul de agrement, cat si in programare sau prelucrare de date, alti cumparatori declara ca performeaza bine in titluri recente precum Assassin’s Creed Oddisey, mai ales alaturi de o placa video buna si 4 – 8 GB memorie RAM.

AMD FX X6 6300

Fiind considerat la fel de performant ca unele modele Intel Core i7 si i5, acest procesor AMD FX-6300 da clasa prin excelentul raport intre cost si calitate, fiind cu 40% mai ieftin decat gama de pret acceptata pentru variantele Intel mentionate. Facand parte din familia FX, considerata cea mai buna pentru AMD, acest model este echipat cu ultima varianta de socket aparuta, AM3+. In acest mod, un numar foarte mare de placi de baza MSI, Asus si  ASRock ii vor putea fi interconectate.

Intel Core i5-4460

Daca ai decis sa cauti un procesor i5 la un pret bun, am gasit varianta optima pentru tine. Intel Core i5 - 4460 este deopotriva recomandat pentru editare video si gaming, asigurandu-ti o experienta optima cand lucrezi la PC. Integreaza un socket conventional utilizat, 1150, si poate astfel sa lucreze eficient cu tot feluld e placi de baza din cele mai populare: Gigabyte, Asus, MSI etc.

...