0 voturi
26 hits
de (31k puncte) in categoria PC & Periferice
Care sunt cele mai bune tastaturi wireless pentru Smart TV?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Logitech K830 este cea mai buna tastatura wireless pentru Smart TV

Daca doresti sa cumperi neaparat o tastatura wireless de Smart TV, la fel de bine ar trebui sa o alegi iluminata, pentru noptile in care te uiti la filme pe Netflix. Exemplul aici dat este oferit de Logitech si este printre cele mai bine cotate la categoriile mentionate si compatibila cu televizoare Smart Samsung sau cu MacBook-uri. Necesita conectare prin USB, caci foloseste tehnologie Bluetooth si astfel ofera o raza de semnal de 10m, numai buna intr-o sufragerie incapatoare.

Logitech K400 Plus White

Aceasta tastatura wireless Logitech K400 este la mare cautare actual deoarece se numara printre cele mai ieftine modele ce pot fi intrebuintate cu unele Smart TV-uri Samsung(cele configurate cu USB si functie de recunoastere tastatura). Pe langa asta, are si un design placut, semi-portabil, aspectuos(este aici prezentata in varianta alba), lucrand cu baterii AA. Modelul ofera 9 - 10m distanta de actiune si transmisie semnal.

AlbacomBiz Rii RT - MWK01X1

Persoanele care au nevoie de un mic dispozitiv cu taste pentru controlarea programelor de pe televizorul smart sau de pe laptop ori PC sau tableta isi pot indrepta atentia spre modelul acesta mini care tine loc de tastatura si mouse. Are dimensiuni reduse, masurand 15 x 1 x 6 cm, conexiunea cu dispozitivul principal facandu-se cu ajutorul mini-stick-ului USB din pachet.

...