0 voturi
13 hits
de (31k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune difuzoare de arome?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Greenair Maya este cel mai bun difuzoar de arome

Acest aparat functioneaza pe baza de ultrasunete, ele avand rolul de a dilua si dispersa uleiurile aromate in aer, prin intermediul particulelor de apa. Are un rezervor de capacitate mare (300 ml) care iti va asigura o incarcatura de amestec suficienta pentru 16 ore de functionare continua (avand si rol de umidificator).

Airbi BI3221 Twin 

In eventualitatea in care exista si persoane interesate de aparatele multifunctionale, putem da ca exemplu acest dispozitiv care are totodata si optiune de umidificator, si de difuzor. Tehnologia de vaporizare foloseste ultrasunete, ceea ce inseamna ca produsul este cat se poate de silentios(35dB) si disperseaza particulele lichide cat mai eficient.

Stadler Form Jasmine 

Produsul Stadler Form Jasmine este si el un difuzor de arome cu ultrasunete la un pret bun. Acesta cucereste prin aspectul compact si elegant pe care il are, care se datoreaza atat formei sale ovale, dar si culorii negre si mate. De asemenea, este confectionat dintr-un material special, care este catifelat la atingere. Ca principiu de functionare, acesta se bazeaza pe tehnologia cu ultrasunete.

...