0 voturi
17 hits
de (31k puncte) in categoria PC & Periferice
Care sunt cele mai bune UPS-uri pentru centrala termica?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Volt Sinus PRO-800E 800 VA este cel mai bun UPS pentru centrala termica

Aparatul acesta este potrivit utilizarii atat in combinatie cu o centrala termica, cat si alaturi de un autoturism sau chiar a unui sistem de calculatoare, potrivit producatorului. Cand curentul electric este intrerupt, dispozitivul intra pe modul baterie, permitand consumatorilor sa functioneze in continuare.

Power Sistem 1500VA Sinus HD 1000W

Cumparatorii care sunt interesati sa investeasca in cel mai bun UPS pentru centrale termice, se vor orienta, numaidecat, catre un dispozitiv cu o putere mai mare, care sa poata furniza energia necesara mai multor consumatoare conectate, iar unul de 1000W (1500VA), precum cel de fata, poate satisface numeroase nevoi.

Kemot PROsinus-700

Iata un dispozitiv UPS pe care il vei putea utiliza la alimentarea neintrerupta cu energie a unor pompe de incalzire ale centralelor termice, dar si unele instalatii de echipamente de automatizare, cu convectoare de caldura. Fiind un dispozitiv cu tensiune de iesire sinusoidala pura, nu vor aparea instabilitati de tensiune, iar sarcinile inductive -pompele si ventilatoarele, nu vor suferi efectul de incalzire.

...