0 voturi
26 hits
de (31k puncte) in categoria TV, Electronice & Foto
Care sunt cele mai bune tablete?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Apple iPad 9.7” Space Grey este cea mai buna tableta

Pentru amatorii sistemului de operare iOS si produsele Apple, varianta aceasta de tableta va fi o optiune demna de luat in seama, caci iti va pune la dispozitie majoritatea aplicatilor cu care esti deja obisnuit. Multi designeri in devenire sau freelanceri prefera sa foloseasca un astfel de dispozitiv si pentru schite si proiecte, dupa achizitionarea unui pen ajutator.

Lenovo Yoga Tab 3 (yt3-x50f)

Daca preferi optiunile care arata original, versiunea aceasta de tableta Lenovo iti va fi pe plac. Are un ecran usor mai mare decat media, de 10.1 inch, displayul fiind unul de tip LCD LED, care ofera culori vii, rezolutia fiind insa mai mica decat majoritatea, de doar 1280 x 800p, asa ca, la privirea de foarte aproape, pixelii se pot vedea.

Samsung Tab A T585

Iubitorii brandului Samsung nu duc lipsa de oferte in acest sens in ce priveste tabletele, optiunea aceasta octa-core, cu 2 GB RAM reactionand cu rapiditate la orice comanda. Ecranul capacitiv TFT are o rezolutie FullHD+, de 1920 x 1200, diagonala display-ului fiind de 10.1 inch. Culorile sunt reproduse fidel, fara pixeli vizibili, din ce declara alti cumparatori.

...