0 voturi
21 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune nuantatoare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Manic Panic Venus Envy este cel mai bun nuantator

Pentru persoanele care adora culorile naturii si vor sa iasa in evidenta aplicand parului o nuanta placuta si revigoranta de verde, recomandam aceasta optiune sub forma de gel, cu textura usoara, care se aplica rapid pe suvitele curatate in prealabil. Produsul este disponibil in borcane de 115ml, cu capac, din care poti extrage usor exact cantitatea de care ai nevoie.

La Riche Directions Rose Red

La Riche iti propune sa iti colorezi parul rapid si in cele mai inedite nuante, folosind o formula demipermanenta pentru orice tip de par. Acest sortiment de nuantator e preparat ca produs profesional, fiind deseori utilizat in unele saloane pentru coafura.

Bes Movie Colors Orange 

Este un nuantator creat pe baza de acizi alfa hidroxil obtinuti din fructe, care nu contine amoniac - element chimic insotit de risc de iritatii pentru persoanele cu piele sensibila. Compozitia este lipsita de oxidant sau alte substante similare, cu rol de decolorare, deci daca vrei sa reduci intensitatea tonului natural al parului va trebui sa il decolorezi inainte de aplicarea vopselei.

...