0 voturi
20 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune carucioare 3 in 1 Coccolle?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Cocolle Ambra este cel mai bun carucior 3 in 1 Coccolle

Inca din primele zile de viata ale nou nascutului ai nevoie de carucior care sa te ajute sa il scoti la plimbare, indiferent de anotimp, iar acest model propus de Cocolle poate fi o alegere potrivita. Il poti folosi din primele zile pana la varsta de 3 ani, sau pana cand copilul atinge greutatea de 15 kg.

Cocolle 3 in 1 628 Oro

Cand preferi sa gasesti cel mai bun exemplu de carucior 3 in 1 Coccolle cu maner reversibil ieftin si bun, modelul Oro reprezinta candidatul ideal la acest titlu. Produsul integreaza trei elemente diferite: scaun de masina, landou si un modul sport, pe cadru robust. Patru roti pivotante garanteaza rularea fara probleme pe mai multe tipuri de suprafete, iar faptul ca scheletul metalic se pliaza il face usor de transportat in portbagaj.

Cocolle Sereno 

O alta varianta oferita de Cocolle pentru bebelusi este acest model ce contine in pachet un carucior, un scaun auto, o husa pentru picioare si un cos de cumparaturi. Se pliaza, se pot scoate si rotile, pentru a nu ocupa mult loc la transport, si se poate folosi pana la varsta de 3 ani a copilului. Scoica de masina este recomandata pana la 13 kg.

...