0 voturi
15 hits
de (31.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun carucior 3 in 1 Kunert?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kunert Silver Flowers este cel mai bun carucior 3 in 1 Kunert

Daca vrei cel mai bun carucior 3 in 1 Kunert pentru copilul tau, atunci acest model s-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie. Materialul din care este confectionat , o stofa speciala, asigura un confort sporit celui mic, iar itemul include: landou intarit, parte sport si scaun cu montare individuala direct pe sasiu. Altfel spus, acesta se va transforma in vehiculul de care ai nevoie, intrucat landoul va deveni parte sport, atunci cand timpul o va cere.

Kunert 3 in 1 Vip

Daca ceea ce cauti este un carucior 3 in 1 Kunert ieftin si bun, atunci ai gasit lucrul de care ai nevoie. Este un model multifunctional, beneficiind de landou cu sezut intarit si scaun auto. Avantajul sau consta in faptul ca poate fi transformat cu usurinta, in functie de necesitatile celui mic: din landou in carucior tip sport, cu ajutorul accesoriilor speciale.

Kunert Volver V42

Pentru mamele aflate in cautarea unui carucior Kunert 3 in 1 usor de utilizat, dar la fel de facil de strans, exista acest model. Este un vehicul usor, cu maner reversibil, putand fi transformat din carucior sport in landou, datorita port-bebe-ului din dotare.

...