0 voturi
20 hits
de (31.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care este cel mai bun carucior 3 in 1 Venicci?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Venicci Carbo Denim Grey este cel mai bun carucior 3 in 1 Venicci

Cel mai bun carucior Venicci 3 in 1, ca raport pret / calitate, este modelul Venicci Carbo Denim Grey. Stilat si practic, el este construit pe un cadru de aluminiu rezistent si extrem de usor, care cantareste mai putin de 4.5 kg. Pe acesta se poate fixa landoul, poti prinde scaunul de masina pentru o sesiune de cumparaturi si fara a trezi bebelusul, sau poti atasa partea sport, pentru copiii mai mari. Rotile mari sunt gonflabile, asemeni rotilor de bicicleta; aceasta trasatura, combinata cu suspensiile independente si cu sistemul suplimentar de amortizare a socurilor provocate de denivelari de 3-5 cm, face ca micutul sa beneficieze de cea mai confortabila plimbare imaginata vreodata.

Venicci Pink 3 in 1

Un model de carucior 3 in 1 Venicci ieftin si bun pe care ti-l propun daca esti proaspatul parinte al unei fetite este Pink 3 in 1. Pastrand caracteristicile legate de greutatea redusa, sistemul dispune de o caracteristica unica ce tine de manevrabilitate : rotile frontale se transforma din roti pivotante in roti fixe automat, dupa actionarea butonului amplasat pe maner, astfel incat nu mai trebuie pozitionate manual.

Venicci Cream 3 in 1

O sugestie speciala pentru persoanele care adora eleganta simpla este modelul 3 in 1 Cream. Culoarea deschisa, unisex, este de o distinctie admirabila, iar cele 3 componente care se pot fixa pe cadrul usor din aluminiu au caracteristici superioare. Landoul are un spatiu interior generos si poate fi fixat in 4 pozitii de inclinare diferite. Piciorusele fixe cu care este echipat il pot transforma intr-un patut confortabil. Materialul din care e efectuat e tratat in asa fel incat sa ofere protectie UV 50+, sa fie rezistente la umezeala si foc.

...