0 voturi
18 hits
de (31.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune carucioare 3 in 1?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Baby Care™ PRO YK este cel mai bun carucior 3 in 1

Acest carucior 3 in 1 te va surprinde prin greutatea redusa (de doar 14 kg) a tuturor componentelor sale, aspect ce iti va usura foarte mult atat transportul, manevrarea, cat si depozitarea lui (cadrul din aluminiu se poate plia rapid), mai ales cand locuiesti la bloc. Landoul pentru grupa 0-6 luni se poate transforma rapid in parte sport, pentru copiii mai mari de 6-36 luni.

Baby Seka Carlo Lux

Daca iti doresti un carucior 3 in 1 bun, atunci trebuie sa stii ca acest model iti ofera cateva avantaje. In primul rand rotile sunt facute din silicon si sunt pline, astfel ca nu va trebui sa iti mai bati capul sa le verifici mereu daca s-au dezumflat sau nu.

Cangaroo Luxor Beige 

Conceput pentru a oferi confort si siguranta optima pentru bebelusii de 0 pana la 36 luni sau maxim 15kg, Cangaroo Luxor Beige este un model de carucior 3 in 1, ultra-compact, cu design placut si elegant si materiale de calitate superioara. Include cosulet auto recomandat pentru utilizare pana la varsta de 12 luni sau 13 kg, cu pernuta reductoare, copertina care se poate detasa si maner ajustabil.

...