0 voturi
19 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune vopsele de par blond cenusiu?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Wella Professionals Koleston Perfect 7/1 este cea mai buna vopsea de par blond cenusiu

Daca doresti o vopsea de calitate profesionala, care sa poata acoperi pana la 100% si firele albe de par, iti recomand sa treci pe lista ta de optiuni si aceasta formula de la Wella. Se poate utiliza pe orice culoare de par de baza, impreuna cu oxidantul Welloxon Perfect (se achizitioneaza separat) disponibil in diferite concentratii si necesar pentru a putea asigura fixarea corecta si obtinerea unei culori placute.

Fanola 9.11

Pentru doamnele si domnisoarele care au parul lung si cauta o varianta de vopsea disponibila intr-o cantitate potrivita, am inclus in lista de propuneri acest produs sub forma de crema de la Fanola. Este disponibil in recipient de 100ml, mai mare decat versiunile obisnuite pe care le poti gasi in magazine si face parte din categoria optiunilor profesionale, utilizate in saloanele de coafura.

L’Oreal Paris Excellence, 03 Blond Ultra-Deschis Cenusiu 

Aceasta formula de la L’Oreal Paris este indicata doamnelor si domnisoarelor care doresc o culoare blond foarte deschis, cu nuanta placuta de cenusiu si au nevoie de o vopsea care sa acopere cu succes si firele albe de par. Este o versiune de tip crema, cu aplicator cu pieptene care ajuta la intinderea rapida si uniforma pe intreaga lungime a parului, asigurand o fixare permanenta si de lunga durata.

...