0 voturi
20 hits
de (31.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune vopsele de par albastre?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Wella Koleston Perfect Special blonde albastru violet 12/96 este cea mai buna vopsea de par albastru

Daca esti convinsa de faptul ca iti doresti sa ai parul albastru pentru urmatoarele patru saptamani, aceasta vopsea e potrivita, deoarece are o rezistenta peste medie si iti va oferi culori intense si vibrante. Este o formula blanda cu podoaba ta capilara, ce contine agenti de hidratare ce iti vor face firele sa arate mai sanatoase si stralucitoare.

Wella Professionals Koleston Perfect Mixton 0/88 

Wella Professionals Koleston Perfect Mixton 0/88 este probabil cea mai buna vopsea de par albastra disponibila in acest moment pe piata din Romania. Pretul produsului este extrem de competitiv, avand in vedere faptul ca este o formula destinata profesionistilor, care este utilizata si in cele mai pretentioase saloane.

Schwarzkopf Igora Royal Permanenta 0.22

Printre cele mai laudate game de vopsele de par permanente se numara si Igora Royal de la Schwartzkopf si era foarte normal sa ne interesam daca ofera cel putin o nuanta de albastru. Asadar, am ales acest albastru violet, pe care il recomand domnisoarelor nonconformiste. Ca formula, produsul ofera acoperire profesionala, incorporand cele mai bune ingrediente si, de asemenea, amoniac, pentru o fixare optima a culorii.

...