0 voturi
21 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune aspiratoare cu spalare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Zelmer 7920.0ST este cel mai bun aspirator cu spalare

Este un produs, ce poate fi utilizat cu sau fara sac si prezinta o putere totala de 1700 de wati, ce poate fi controlata electronic. Aspiratorul Zelmer 7920.0ST prezinta un rezervor de apa de 5 litri si un rezervor de detergent cu o capacitate de 1.8 litri.

Karcher SE 4001

E usor sa beneficiezi de cele mai mari avantaje ale unui aspirator cu spalare multifunctional, daca apelezi la o oferta Karcher. In acest caz, datorita popularitatii in vanzari si performantelor confirmate de catre utilizatori, iti putem si noi recomanda modelul SE 4001. Va aspira deopotriva uscat sau cu spalare, avand o capacitate de colectare de 4l, adecvata in locuintele cu suprafata extinsa.

Zelmer ZVC764CT

Daca vrei sa faci curatenie in locuinta ta cat mai simplu si eficient, acest model de aspirator cu spalare ar putea fi o alegere potrivita. El elimina murdaria, indiferent de suprafata pe care-l folosesti, intrebuintand atat filtrarea cu apa, cat si un filtru EPA (recomandat mai ales in cazul persoanelor alergice, deoarece elimina si cele mai mici particule de praf din aer).

...