0 voturi
22 hits
de (17.1k puncte) in categoria PC & Periferice
Care sunt cele mai bune genti de laptop?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

ASUS Nereus este cea mai buna geanta de laptop

Asa cum te-a obisnuit deja, Asus iti pune la dispozitie un produs de calitate, evaluat ca  probabil cea mai buna geanta pentru laptop disponibila pe piata, multumita gradului ridicat de adaptabilitate. Produsul poate adaposti in siguranta laptopuri cu diagonala de pana la 16 inch, accesoriile corespunzatoare, plus alte accesorii de birou pe care ai nevoie sa le transporti.

A+ Fresno

O alta geanta pentru laptop pe care ti-o propunem este A+ Fresno. Este vorba despre o geanta destul de dedicata, care iti ofera spatiu suficient pentru a depozita nu numai notebook-ul, ci si documente, chei, telefonul, instrumentele de scris si alte accesorii. Datorita acestui fapt, poate inlocui servieta si ai putea chiar renunta la geanta de mana.

HP Value

Daca detii un laptop HP, e destul de posibil ca o sa cauti niste accesorii de la acelasi brand, pentru a-l proteja si transporta. Bineinteles, asta depinde si de preferintele tale in materie de design, dar in acest caz, identificam o oferta foarte convenabila si rezistenta, sub forma unei genti recomandate pentru laptopuri cu dimensiuni de minim 15″ si maxim 16.1″ in diagonala.

...