0 voturi
12 hits
de (21.8k puncte) in categoria Sport
Care sunt cele mai bune biciclete eliptice?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Kettler Cross P este printre cele mai bune biciclete eliptice

Acest model este poate cea mai buna bicicleta eliptica magnetica „entry level”, raportul calitate/ pret fiind excelent pentru un produs destinat utilizarii la domiciliu. Greutatea volantei este de 14 kg, ceea ce este suficient pentru a creea o miscare lina si a oferi rezistenta la uzura in timp. Rezistenta pedalelor este motorizata, ceea ce inseamna ca o vei putea ajusta in 16 trepte, direct din panoul de comanda. Pedalele sunt reglabile, pentru a se potrivi fiecarui utilizator in parte, iar pentru un antrenament eficient, dispui de 12 programe diferite. Totusi, nu poti stoca in memoria aparatului si programe individuale.

Techfit E450 

Daca iti doresti sa te mentii in forma iti recomand produsul Techfit E450. Echipata cu o volanta de 7 kg, aceasta bicicleta eliptica iti ofera sansa de a te bucura de placerea unui exercitiu de intensitate constanta, in conditii de deplina siguranta. Trebuie sa ai doar spatiu pentru a instala produsul ce are  dimensiuni de 134 x 169 x 159 cm.

Kettler Unix P

Kettler Unix P este o bicicleta eliptica cu o masa a volantei de 20 de kg, specificatie ce o plaseaza printre bicicletele eliptice foarte bune. In timpul antrenamentului, miscarea va fi mereu lina, chiar si cand modifici rezistenta, incheieturile nu vor avea de suferit, iar aparatul va fi in stare buna multi ani. Aceasta bicicleta este ideala pentru cei care vor sa slabeasca sau din contra, sa adauge masa musculara, deoarece greutatea maxima admisa este de 150 de kg.

...