0 voturi
16 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune friteuze?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
 
Cel mai bun raspuns

Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601 este cea mai buna friteuza

Friteuza oferita de cei de la Tefal, Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious, este una dintre cele mai bune friteuze disponibile pe piata. Produsul este un concept special al firmei Tefal, care promite ca pentru 1.5 kilograme de alimente, ai nevoie de doar o lingura de ulei, iar recipientul de masurare este inclus in pachet. Lingura speciala de masurat ulei are doua capete, iar in celalalt capat vei gasi o lingurita de 0.5 grame, pentru masurat sarea.

Tefal Mega FR4800

Friteuza Tefal Mega FR4800 reprezinta solutia ideala pentru familiile cu un numar mare de persoane sau pentru cuplurile care primesc frecvent invitati la masa. Acesta este unul dintre rarele modele care ofera o capacitate de 2 kg de cartofi, gatitul fiind rapid si eficient datorita lui.

Tefal FF133D Uno M 

Modelul de friteuza FF133D Uno M de la Tefal este definitia eficientei, intr-un pachet compact. Capacitatea sa este de maxim 1,8 litri de ulei si aproape 1 kg de alimente, fiind perfecta pentru mesele in familie. De exemplu, cu ea poti face 800 de grame de cartofi prajiti in doar cateva minute. Folosind termostatul, poti praji alimente pana la maxim 190 de grade, iar controlul temperaturii se face cu un indicator luminos.

...