0 voturi
233 hits
de (17.1k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai frumoase covoare?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

MERINOS, Brilliance 1 660 930 este cel mai frumos covor

Covoarele joaca un rol important in designul oricarei locuinte, iar acest fapt il demonstreaza si produsul de fata, care, odata achizitionat, va oferi o imagine moderna incaperii in care va fi asezat (forma este dreptunghica si prezinta desene geometrice).

Mamluk Oriental

Cauti un covor frumos, la un pret bun, pentru camera de zi sau sufragerie? Atunci, te poti opri asupra acestui model cu design oriental si multicolor, care sugereaza o eleganta clasica si, deci, se potriveste ca o manusa locuintelor decorate in stil conservator. In plus, dimensiunile (200 x 285 cm) garanteaza ca acesta nu va fi in dezechilibru cu marimea camerei.

Belis 20752_60

Intrucat covorul pentru sufragerie trebuie sa fie rezistent, sa aiba stil si sa nu atraga lesne murdaria, deoarece camera de zi este una dintre cele mai vizitate incaperi ale locuintei, acesta s-ar putea sa fie modelul potrivit pentru amenajarea ei. Este fabricat din fire Php-Frize (polipropilena), a caror inaltime masoara 13 mm, drept care piesa textila se bucura de o rezistenta ridicata si nu favorizeaza acumularea petelor.

...