0 voturi
14 hits
de (17.1k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune scaune de masa pentru bebelusi?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Chicco Polly Easy Nature este cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi

Cu trei premii importante castigate, acesta ar putea concura pentru titlul de cel mai bun scaun de masa pentru bebelusi, de la Chicco. I s-a atribuit medalia de aur la “Mother&Baby Awards”, categoria “Best Highchair”, a primit un premiu din partea “Mother & Baby Magazine”, categoria “Best Buy” si este dublu castigator la “Baby & Pregnacy”, categoriile “Best Buy si Best Value”.

Cosatto Noodle

Printre cele mai bune scaune de masa pentru bebelusi este Cosatto Noodle. Poate fi folosit de la sase luni pana cand copilul e suficient de mare incat sa stea la masa, ca un adult. Cadrul este reglabil in sase trepte, pe inaltime, astfel incat sa poata fi utilizat o perioada lunga de timp. Spatarul are trei pozitii de inclinare, se potriveste pentru orice ar vrea cel mic sa faca: sa manance, sa se relaxeze sau sa se joace. Scaunul este dotat cu tavite detasabile, lavabile si cu spatiu special pentru o cana. Acest sistem de tavi creste numarul situatiilor in care scaunul este util. Astfel, odata copilul hranit, el se poate relaxa sau juca in acelasi loc, fara a mai fi nevoie sa fie mutat dintr-o parte in alta.

Babymoov Booster

Gratie designului sau unic, acest scaun poate fi considerat drept unul foarte stabil, mai ales prin prisma unei forme compacte si a modalitatii inedite de pliere. Produsul se ataseaza unui scaun conventional, prin intermediul unor curele de siguranta, astfel incat va fi utilizat atat ca scaun pentru masa, cat si ca scaunel de joaca in alte circumstante.

...