0 voturi
14 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune blendere?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (21.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Oster Delighter BLSTDG-W00-050 este cel mai bun blender

Daca ti-ai propus sa achizitionezi cel mai bun blender, ai o misiune dificila! Noi iti putem propune un model care se bucura de aprecierea unanima a utilizatorilor deoarece ofera o putere buna de 450W si un numar de 6 viteze care iti permit sa potentezi actiunea acestuia in functie de ingredientele folosite si reteta preparata.

Philips HR2100

Philips constituie un producator respectat pe piata mondiala a electrocasnicelor, drept pentru care nu ar strica sa verificati insusirile produselor acestui brand. Asadar, daca va aflati in cautarea unui blender ieftin si bun, este recomandat sa aflati mai intai care e cel mai bun blender de la Philips la un pret convenabil. Este si cazul modelului HR2100, dispozitiv din categoria blenderelor clasice, care este echipat cu un motor ce ofera o putere de 400W.

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Daca doresti un aparat puternic, iti recomand produsul Heinner Master Collection HBL-1000XMC, care exceleaza la toate sarcinile pe care le are de indeplinit datorita puterii totale de 1000W. In plus, datorita ecranului LCD, poti vedea mereu cat timp este necesar pentru orice operatiune ai selectat.

...