0 voturi
227 hits
de (17.1k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune masti de sudura?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

3M Speedglas 9100 este cea mai buna masca de sudura

Tipologia filtrului integrat, 3M™ Speedglas™, permite intunecarea automata si constituie unul dintre principalele argumente ale sudorilor profesionisti cand aleg aceasta solutie pentru protectie. Pe baza normelor de siguranta EN 175, se respecta standardele europene ce nu numai ca implica protectia, dar si ergonomia, minimizand riscurile de iradiere(IR si UV) si arsura(scantei, caldura). Pe baza diverselor niveluri de intunecare, masca ofera protectie in timpul practicarii procedeelor de sudura (TIG, MMA, MIG-MAG – treptele 9-13, 8, 5) sau a slefuirii(treapta 3).

Optrel NEO P550

Tehnologia True Color View inscrie aceasta masca de protectie pentru sudura in seria celor profesionale, intrucat asigura realismul perceptiei culorilor in timpul analizei baii de metal topit. Filtrul cu autointunecare(IR/UV) inclus, de tip LCD, asigura un timp de reactie de 0.1 ms, astfel incat produsul respecta normele de siguranta in momentul amorsarii arcului electric. In plus, nivelurile de intunecare pornesc de la 4 si ajung pana la DIN 9 si 13, cu reglaj continuu, astfel incat purtatorul poate aborda fara restrictii sudura MMA, MIG/MAG, TIG/WIG si cu plasma(inclusiv debitare cu plasma).

Esab Warrior Tech

Produsele Esab sunt cautate pe piata romaneasca, deoarece(conform opiniilor publicului) se inscriu in gama accesoriilor de protectie profesionale, ce pot fi alese si de catre utilizatorii care prefera sa le foloseasca in regim hobby. Protejeaza de scantei, stropi, caldura, radiatii IR si UV, incorporand tehnologie ADF(filtru cu autointunecare) de ultima generatie. Caseta fotosensibila incorporeaza 4 senzori si include multiple niveluri de intunecare, incepand cu 4DIN, ce reprezinta setarea in stare oprita, si ridicandu-se pana la 9 – 13 DIN, pentru activitate MMA, TIG, MIG.

...