0 voturi
202 hits
de (17.1k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cel mai bun espressor cu capsule?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bosch Tassimo Suny TAS 3207 este cel mai bun espressor cu capsule

Comercializandu-se cu un discount de  52%, acest model de dispozitiv pentru prepararea bauturilor pe baza de cafea face parte din colectia de electrocasnice Bosch. Bauturile vor fi preparate exclusiv automat, pe baza tehnologiei Intellibrew, cu ajutorul unor capsule de tip T-Disc. Pe acestea sunt inscriptionate coduri de bare ce reflecta reteta de pregatire pentru fiecare sortiment in parte, aparatul citind instant instructiunile, pentru a demara procesul de infuzare. Espressorul ofera o putere de 1300W, care asigura o functionare buna in regim zilnic.

Cremesso Una Automatic

Ca sa gasiti cel mai bun espressor cu capsule de pe piata online, este clar ca veti lua in considerare dispozitivele capabile de presiuni ridicate, deoarece acestea reusesc sa extraga mai eficient esenta bauturilor pe baza de cafea. In acest caz, puteti observa un aparat ce va functiona cu presiune de 19 bar, valoare considerata chiar mare pentru un espressor cu capsule.

Tchibo Cafissimo Compact

Potentialii utilizatori interesati de un discount avantajos la espressoare cu capsule vor fi placut impresionati de acest model automat de la Tchibo. Asadar, aveti posibilitatea de a beneficia de un discount de 34%, atingandu-se un un cost de achizitie extrem de rezonabil. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, espressorul se incadreaza in parametrii conventionali de calitate. El utilizeaza o presiune maxima de 15 bar, pentru a extrage esenta bauturilor din capsule. Veti avea posibilitatea de a prepara espresso, caffe crema si  cafea filtru, in functie de preferinte.

...