0 voturi
245 hits
de (17.1k puncte) in categoria Hobby
Care sunt cele mai bune sonare de pescuit?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Humminbird 561 Dual Beam este cel mai bun sonar de pescuit

Pescarii aflati in cautarea unui dispozitiv ce poate fi catalogat ca fiind cel mai bun sonar fish finder se vor orienta cel mai inspirat catre produsele marcii Hummingbird. Modelul 561 include o unitate cu display LCD alb – negru si o sonda din gama DualBeam PLUS. Prin intermediul unei puteri RMS de 300W si a unei valori peak to peak de 2400W, acest sonar va avea o raza de actiune surprinzator de mare, expertii declarand ca poate atinge o adancime maxima de 244m.

Lowrance Elite 7 CHIRP

Iata unul dintre cele mai performante dispozitive de la Lowrance, model recunoscut ca fiind un sonar de pescuit, cu display color, foarte complex. Incepem prin a mentiona o putere RMS maxima de 500W, care asigura detectie pana la 300m in ape proaspete si cristaline si pana la 20m, cand apa este foarte tulbure si plina de alge. Ca frecventa de operare, acesta este unul dintre campionii apelor cu orice adancime, din moment ce lucreaza cu multiple valori: 455/800 kHz, 50 kHz, 83kHz, 200kHz.

Humminbird HELIX 5 Dual Beam Plus

Daca te intereseaza sonare de pescuit la preturi mai accesibile pentru utilizatorii individuali, te sfatuim sa iei in calcul cu atentie caracteristicile modelului HELIX 5 Dual Beam Plus de la Hummingbird. Cu cei 500W putere RMS, acuratetea de citire a acestui model se pastreaza pana la 300m, iar detectia este posibila pana la impresionanta adancime de 475m. Argumentul este sustinut de o putere peak to peak de 4000W si de o frecventa de lucru de 200/83 kHz, care iti permite sa vezi ce se intampla in ape limpezi sau tulburi, cand adancimile sunt moderate si mici.

...