0 voturi
22 hits
de (17.1k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care sunt cele mai bune aparate pentru bucle?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Babyliss Pro Miracurl 2665SE este cel mai bun aparat pentru bucle

Daca ai de gand sa tii pasul cu tehnologia, trebuie deja sa uiti de ondulatoarele clasice, atunci cand te gandesti cum sa obtii bucle perfecte si care sa aiba, in acelasi timp, un aspect cat mai apropiat de cel natural. Miracurl este un aparat pentru bucle profesional, fiind recomandat printre cele mai bune de la Babyliss.

Rowenta Expertise So Curl CF3710

Pentru ca orice femeie va prefera sa isi diversifice modul de coafare, acum Rowenta propune utilizatoarelor sa incerce un dispozitiv care le va oferi oportunitatea sa obtina coafuri ondulate perfect la domiciliu. Aparatul include un sistem Instant Curling si un motor ce va infasura controlat suvita de par in jurul elementelor de coafare. Invelisul ceramic cu turmalina promite sa lase fiecare bucla plina de stralucire si sa protejeze impotriva arsurilor.

Babyliss Pro Miracurl 

Pentru utilizatoarele interesate sa afle care e cel mai bun aparat pentru bucle de la Babyliss, modelul Pro Miracurl poate constitui raspunsul asteptat. Dispozitivul utilizeaza tehnologie MaxLifePRO pentru a obtine bucle perfecte ale oricarui tip de par. Aparatul este confectionat cu placi ceramice si se caracterizeaza prin precizie si control optim.

...