0 voturi
16 hits
de (31k puncte) in categoria Hobby
Care sunt cele mai bune lansete?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Daiwa Sweepfire Spin este cea mai buna lanseta pentru pescuit

Cea mai buna lanseta nu va duce niciodata la o partida esuata de pescuit si acest lucru pare sa-l promita si modelul Daiwa Sweepfire Spin. Avand la baza fibre de carbon si fiind echipat cu inele premium din oxid de aluminiu si maner din pluta, acesta este foarte flexibil si usor, garantand o manevrabilitate optima si conducand astfel la o buna “comunicare” intre pescar si un eventual obstacol sau chiar captura dorita, daca asta se afla la capatul gutei.

Okuma Competition Feeder

Printre cele mai bune lansete de pe piata se numara si Okuma Competition Feeder. Realizata din carbon (blank si inele) si fiind alcatuita din 3 tronsoane care masoara o lungime totala de 3.60 m, respectiv 2 varfuri (Medium si Medium-Heavy), aceasta este perfecta pentru pescuitul crapului si al carasului pe lacuri sau in rauri cu un curent incet si mediu, mai ales ca vibratiile produse de o sursa exterioara vor fi preluate imediat si transmise utilizatorului.

Daiwa Sweepfire Ultralight

Daiwa Sweepfire Ultralight este o lanseta dedicata pescuitului cu momeli mici si foarte mici, avand in vedere ca are o lungime totala de 1.80 m si o putere de aruncare ce variaza intre 1 - 10 g. Cu alte cuvinte, este ideala pentru cei care doresc sa prinda pastrav, clean sau biban.

...