0 voturi
12 hits
de (17.1k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune vopsele lavabile?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Oskar SuperWeiss interior este cea mai buna vopsea lavabila

Daca va intrebati ,,care sunt cele mai bune vopsele lavabile Oskar?’’, va sugeram sa analizati produsul de fata, deoarece isi va dovedi eficienta ridicata si isi va merita pe deplin investitia. Producatorii o recomanda a fi aplicata pe suprafetele interioare, care necesita indeosebi rezistenta inalta la spalari repetate si la bacterii. Poate fi aplicata foarte usor cu trafaletul, bidineaua sau pensula, suprafata acoperindu-se perfect doar din doua straturi.

Savana Superalba 15 l

Daca va intrebati ,,care este cea  mai  buna  vopsea  lavabila  de exterior?’’, va recomandam sa incercati produsul Savana, deoarece ofera un foarte bun randament, raportul calitate/pret fiind excelent. Este una dintre cele mai populare vopsele din Romania, la care apeleaza cu incredere un numar tot mai ridicat de utilizatori.

Kober Zertifikat

Kober Zertifikat este o vopsea alba, potrivita pentru interior, ea putand fi aplicata pe o multime de tipuri de suprafete: beton, tencuiala, placi de rigips carton sau ipsos, BCA etc. Ea va rezista la peste 150 de spalari, deoarece e superlavabila.

...