0 voturi
12 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care sunt cele mai bune vopsele acrilice?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Oskar Aqua Matt este cea mai buna vopsea acrilica

Oskar Aqua Matt este o vopsea acrilica pe baza de apa, ideala pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, lemn, ceramica, polistiren sau zidarie. Altfel spus, este recomandata decoratiunilor interioare si rezista foarte bine atat la apa, cat si la intemperii, lovire, zgariere si socuri mecanice.

Kober Lavabila

Kober Lavabila este o vopsea acrilica recomandata amenajarilor interioare, mai exact finisarii suprafetelor de zidarie din casa. Se caracterizeaza printr-un grad de alb superior, astfel ca, in cazul in care o vei folosi in spatiile inguste si intunecate, acestea vor parea mai mari si implicit mai luminoase, si printr-o putere excelenta de acoperire, mai exact pana la 40 mp/cutie (5 l).

German Refinishing System HS Anti Scratch

Conform parerilor mai multor cumparatori, aceasta solutie se numara printre cele mai bune vopsele acrilice. Este, de fapt, un produs formulat in urma cerintelor specifice ale utilizatorilor profesionisti din vopsitoria auto sau industriala, caci se stie ca rasinile acrilice reactioneaza cu intaritatori, rezultatul fiind o solutie lucioasa si foarte rezistenta, perfecta pentru vopsirea mijloacelor de transport.

...