0 voturi
14 hits
de (31k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cele mai bune anvelope de iarna?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Michelin Cross Climate XL sunt cele mai bune anvelope de iarna

Cumpara aceste anvelope iarna Michelin la un pret bun, pentru a avea certitudinea ca circuli in siguranta pe timp de iarna cu masina personala. Piesele respecta, ca dimensiuni, standardul  de latime de 195mm, 65cm ca inaltime si un diametru de 15 inch. Asta inseamna ca pot fi montate pe autoturismele de dimensiuni medii si mari, fiind cotate cu coeficientul XL.

Michelin Alpin 5

Michelin Alpin 5 e un model de anvelopa conceput anume pentru conditiile ce apar iarna pe carosabil. Astfel, face fata si permite rularea in siguranta atat pe drumuri uscate si umede, cat si pe cele acoperite de zapada si polei. Aceasta aderenta se datoreaza compusului 4G Helio, ce se regaseste in confectionarea cauciucului, alaturi de ulei de floarea soarelui, ce confera rezistenta la temperaturile joase.

Debica Frigo 2 MS

Ceea ce recomanda modelul Frigo 2 MS pentru iarna sunt tehnologia avuta la baza confectionarii cauciucului si modul de constructie a suprafetei acestuia. In realizarea lui s-au folosit compusi speciali, datorita carora durabilitatea cauciucului creste si, mai important, e facut sa reziste la temperaturi foarte joase, specifice tarilor nordice. Chiar si in perioada de inghet, isi va mentine flexibilitatea.

...