0 voturi
15 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna vopsea lavabila antimucegai pentru baie?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Savana este cea mai buna vopsea lavabila antimucegai pentru baie

Cea mai buna vopsea lavabila de baie antimucegai de care te poti bucura este un produs marca Savana, iar caracteristicile sale functionale te vor convinge de aceasta in scurt timp. Este vorba despre o vopsea teflonata conceputa special pentru spatiile cu o umiditate crescuta cum sunt bucataria si baia. Se poate aplica atat pe beton cat si pe zidarie.

Oskar Baie si Bucatarie

O vopsea lavabila de baie antimucegai ieftina si buna, care prezinta de asemenea avantajul de a fi un produs bacteriostatic, este produsul Oskar Baie si Bucatarie. Ea este perfecta pentru incaperile cu un grad crescut de umiditate, in care pot fi necesare un numar mare de spalari repetate. Producatorul ofera de asemenea un paletar pentru obtinerea a pana la 500 de culori diferite, in functie de gustul utilizatorului.

AplaLux Baie si Bucatarie

Daca esti in cautarea unui produs super lavabil, antimucegai si cu o putere extraordinara de acoperire, Aplalux Baie si Bucatarie este exact ceea ce ai nevoie. Adecvata pentru incaperile expuse frecvent la o cantitate mare de umeeala, acest produs Aplalux se poate aplica si direct pe beton sau zidarie, sau peste o amorsa adecvata, in functie de perefrinte. Aplicarea peste amorsa este in general mai avantajoasa din punct de vedere al cantitatii de vopsea necesara, in timp ce gradul de aderenta ramane nemodificat.

...