0 voturi
18 hits
de (2k puncte) in categoria Auto & Moto

Cei mai buni aditivi de curatat injectoare pentru motorina - Recomandarile voastre pentru 2019

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
editat de
 
Cel mai bun raspuns

Mecatech TC3 Diesel este cel mai bun aditiv de curatat injectoare pe motorina

Cei care vor sa puna mana pe o solutie de calitate, pot lua in considerare produsul brandului MecaTech-Performances. Acesta este un aditiv pentru motorina cu o multime de efecte benefice asupra randamentului masinii, fiindca elimina depunerile de pe supape, din camerele de ardere si din sistemul de admisie, reduce emisiile poluante si ajuta la realizarea unui consum optim de combustibil.

Abro Diesel

Atunci cand vine vorba de un aditiv pentru motorina de curatat injectoare, ieftin si bun, atat specialistii, cat si cumparatorii recomanda acest produs de la Abro, intrucat face dovada unei compatibilitati extinse, potrivindu-se autovehiculelor si tuturor sistemelor diesel.

STP Diesel Injector

Iata un aditiv cu o formula puternica, super concentrata, care se afla in topul preferintelor utilizatorilor, asa ca merita sa-i acorzi cateva minute. Se remarca prin faptul ca indeparteaza intr-un procent semnificativ depunerile din sistemul de injectare diesel, astfel ca ajuta la imbunatatirea randamentului motorului, ceea ce inseamna implicit mai putine vizite la atelierele de reparatii.

...