0 voturi
18 hits
de (31k puncte) in categoria Electrocasnice
Care sunt cele mai bune maturi electrice?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Bosch BBHMOVE4 este cea mai buna matura electrica

Utilizatorii care au nevoie de un mic ajutor la curatenie si vor sa inlocuiasca vechiul model de matura, au la dispozitie acest dispozitiv performant. Bosch BBHMOVE4 este un produs multifunctional si versatil, capabil sa colecteze rapid murdaria acumula pe diferite suprafete. Poate fi utilizat ca matura electrica, pentru aspirarea eficienta si rapida a gresiei, parchetului sau a oricarui tip de podea.

Bosch BBHMOVE1

Iata un model de inalta calitate, proiectat de unul dintre liderii la nivel mondial pe piata electrocasnicelor. Bosch BBHMOVE1 este un aparat multifunctional, utilizat pentru aspirarea podelelor si a meselor. Performanta acestuia este asigurata de puterea de 80W, capabila sa aspire orice tip de suprafata dura. Fiind un dispozitiv fara fir, matura electrica functioneaza pe baza de acumulatori eco-friendly NI-MH, pentru protectia mediului si eficienta sporita.

Sweeper Max

Spre deosebire de alte aparate exemplificate in lista de fata, produsul aici prezentat chiar este o simpla matura electrica, ieftina si buna. Nu are alte functii suplimentare, iar principala sa utilitate va fi in cazul curatarii pardoselii si a mochetelor. Capul de maturare incorporeaza o perie rotativa puternica si se poate roti la 360 de grade, astfel incat sa permita o manevrare excelenta.

...