0 voturi
18 hits
de (31k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cele mai bune aeroterme auto?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Waeco Defa Termina 2000 este cea mai buna aeroterma auto

Primul lucru ce poate fi remarcat la aceasta aeroterma auto Waeco  Defa Termina 2000 este dubla functionalitate. Principala optiune de utilizare presupune integrarea in camionete, cabine de tir si microbuze, intrucat este o piesa de mare putere. Totusi, pe baza unui set de instalare pentru alimentarea la 220V, dispozitivul poate constitui o sursa suplimentara de caldura in locuinte, spatii de birouri, ambarcatiuni mici sau rulote. Cu alte cuvinte, cand nu o folosesti in interiorul unui autovehicul, o poti intrebuinta alternativ, in alte circumstante in care ai nevoie de caldura.

Waeco Defa Termini II 1900

Pentru a putea utiliza acest dispozitiv, trebuie sa stii inca de la inceput ca ai nevoie de o instalatie speciala, care sa-ti permita alimentarea la 230V. El e potrivit pentru a fi intrebuintat in orice masina, inclusiv in cele de mari dimensiuni, deoarece are o putere maxima de 1900W, ce poate fi reglata in 2 trepte (1150W si 1900W), fiind eficient si fiabil.

iZowe 61711

iZowe 61711 e o aeroterma auto ce poate fi montata in orice masina care are priza de bricheta, de 12V, fiind utila nu doar pentru a incalzi interiorul, ci si pentru a-l dezumidifica. De asemenea, pe timp de iarna, poate fi folosita pentru a dezgheta parbrizul, iar la nevoie, poti seta doar functionarea ventilatorului, mai ales daca iti lipseste aerul conditionat.

...