0 voturi
35 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna vopsea lavabila ieftina pentru exterior?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Savana Superlavabila este cea mai buna vopsea lavabila ieftina pentru exterior

Acest produs de la Savana poate fi achizitionat in 3 variante: 2,5 l (acopera pana la 38mp/strat), 8,5 l (acopera pana la 128 mp/strat) sau 15 l (acopera pana la 225 mp/strat). Pentru ca stim cat de important este sa alegi o vopsea de calitate pentru exterior, te informam ca aceasta e foarte rezistenta la temperaturi extreme, dar si la intemperii. Este un alb stralucitor(se nuanteaza cu usurinta) si nu necesita pregatirea prealabila a suprafetei, ceea ce inseamna ca va fi usor de utilizat.

Apla Aplalux

Suprafetele din lemn si/sau beton sunt acum usor de vopsit datorita faptului ca exista produse de calitate cum este acesta. Disponibil in variantele de 2,5, 10 si 15 l, care acopera pana la 40, 160, respectiv 400 mp/strat, aceasta vopsea ofera calitate si rezistenta in timp, chiar si in conditii de umiditate sau temperaturi scazute sau ridicate.

Rangriz Ecoweiss

Daca ai nevoie de o vopsea lavabila de exterior ieftina si buna, Ecoweiss iti vine in ajutor cu o cantitate de 2,5 litri, care iti va fi suficienta pentru a acoperi intre 32 si 37 mp/strat. Suprafata recomandata pentru acest produs este betonul, insa va fi necesara pregatirea lui in prealabil pentru a obtine rezultatele dorite, ceea ce poate fi neplacut pentru unii.

...