0 voturi
16 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna vopsea lavabila ieftina pentru baie?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Danke Anti-mucegai este cea mai buna vopsea lavabila ieftina pentru baie

Acest produs este solutia potrivita pentru spatiile care trebuie sa suporte o cantitate mare de umezeala, deoarece are prezente in compozitie substante care combat mucegaiului. Fiind un produs lavabil, acesta suporta un numar mare de igienizari, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa zugravesti de cate ori se murdareste peretele.

Expert Weiss Vopsea lavabila pentru baie si bucatarie

Daca esti in cautarea unui produs cu ajutorul caruia sa previi aparitia mucegaiului si a bacteriilor, atunci aceasta vopsea poate fi o alegere inspirata. Are in continut o pelicula permeabila la vapori, care permite peretelui sa respire, iar acest lucru impiedica aparitia mucegaiului. Pentru un aspect mat si finisat se aplica in 1-2 straturi si este potrivita pentru tencuiala. Insa spatiul trebuie pregatit in prealabil cu amorsa (aceasta nu intra in pretul de achizitie), iar acest lucru poate reprezenta un dezavantaj.

Oskar Baie si Bucatarie anti-mucegai

In situatia in care nu ai prea mult timp la dispozitie, dar cu toate astea iti doresti sa igienizezi incaperea baii, poti apela cu incredere la acest produs, deoarece necesita un timp de uscare de 4 ore.

...