0 voturi
17 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cea mai buna vopsea lavabila pentru baie?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

AplaLux Baie si Bucatarie este cea mai buna vopsea lavabila pentru baie

Vopseaua AplaLux Baie si Bucatarie este o vopsea superlavabila de interior, adecvata utilizarii in incaperi cu umiditatate si temperaturi crescute. Producatorul in sine reprezinta o recomandare, fiind cunoscut pentru materialele de calitate pe care le furnizeaza. AplaLux Baie si Bucatarie contine aditivi speciali care impiedica dezvoltarea mucegaiului.

Savana Teflon baie si bucatarie

Vospeaua Savana Teflon baie si bucatarie este cunoscuta ca o vopsea lavabila pentru baie ieftina si buna. Produsul se poate folosi cu succes pentru pereti si tavane. Aditivarea acestei vopsele cu teflon ii ofera o rezistenta superioara la patare si o lavabilitate foarte ridicata, fapt ce o face rezistenta la umiditate.

Oskar Baie si Bucatarie

Vopseaua Oskar Baie si Bucatarie este un alt produs recomandat de catre utilizatori. Aceasta vopsea este potrivita pentru suprafetele care necesita numeroase spalari sau care sunt expuse la umiditate. Produsul este aditivat cu argint, care functioneaza ca un element antimicrobian si antimucegai extrem de eficient. Suprafata complet acoperita are aspect mat si nivelat, vopsirea fiind usoara.

...