0 voturi
17 hits
de (31k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cel mai bun multicooker?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Philips HD3167/70 este cel mai bun multicooker

Potentialilor utilizatori, ce vor sa stie care e cel mai bun multicooker de la Philips, expertii pietei le recomanda modelul HD3167/70, un dispozitiv eficient, de inalta performanta, ce ofera o putere de 980 W si are o capacitate de preparare de 5 l. Dispozitivul este fiabil, fiind echipat cu sistem de control inteligent de temperatura, asigurand prepararea usoara a felurilor de mancare.

Tefal Fuzzy Logic RK705 

Acest multicooker ieftin si bun va fi preferat de catre cumparatorii care nu-si permit cheltuieli extravagante cand vine vorba sa incerce un stil de preparare al hranei sanatos. Dispozitivul are o capacitate maxima de 3.5l, insemnand ca va fi mai util pentru o persoana care locuieste singura sau pentru un cuplu.

Oursson MP5015PSD/RD

Celor care doresc sa achizitioneze cel mai bun multicooker le este recomandat spre analiza modelul MP5015PSD/RD, care e cel mai bun multicooker Oursson de pe piata la ora actuala. Oursson este un brand elvetian specializat in inovatii culinare, producator de renume mondial de produse certificate tehnologic conform celor mai moderne standarde.

Philips HD3037/70

Pasionatii de gatitul sanatos, care doresc sa achizitioneze multicookere ieftine si bune, sunt sfatuiti sa analizeze caracteristicile modelului HD3037/70 de la Philips. Acesta, nu numai ca este comercializat la un pret accesibil, insa ofera si performante ridicate, datorita puterii medii, de 980 W si capacitatii de incarcare de 5 l. Cumparatorii au posibilitatea sa prepare o mancare mai gustoasa, mai sanatoasa, in timp util si cu minimum de efort.

...