0 voturi
18 hits
de (31k puncte) in categoria TV, Electronice & Foto
Care este cel mai bun blu-ray player?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Sony BDPS6700 este cel mai bun blu-ray player

Cei de la Sony iti promit “Streaming wireless suprem” cu acest dispozitiv care se poate conecta fara fir la casti special configurate. Ca rezolutie, beneficiezi de imagini de o claritate foarte buna, cu ajutorul cipului de conversie 4K, acesta permitandu-ti sa vizualizezi si cele mai mici detalii dintr-o imagine, atata timp cat ecranul de redare include tot rezolutie 4K. Se pot viziona chiar si clipuri 3D, la fel, daca televizorul pe care il detii include aceasta functie.

Samsung BD-J5500

Atunci cand optezi pentru un Blu-Ray Samsung, nu alegi doar calitatea in sine a obiectului, ci si gama variata de optiuni de entertainment pe care o ofera prin intermediul aplicatiilor preinstalate. Facebook, Youtube, AccuWeather si BBC News sunt doar cateva dintre ele, alaturi de optiuni de vizionare filme sau sitcomuri online.

Pioneer BDP-100-K

Modelul BDP-100-K de la Pioneer iti ofera o compatibilitate excelenta pentru diverse formate si tipuri de discuri. In plus, interfata de lucru cu utilizatorul este prietenoasa, aparatul permitandu-ti sa vizionezi filme, sa asculti muzica sau alte fisiere audio si chiar sa admiri pozele din vacanta ta preferata la o calitate superioara.

...