0 voturi
18 hits
de (31k puncte) in categoria Sport
Care este cea mai buna bicicleta?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

MTB 27.5 EightyEight Alpin Deux este cea mai buna bicicleta

Conform parerilor unora dintre utilizatori, cea mai buna bicicleta pentru plimbarile in natura este aceasta. Bucurandu-se de o constructie solida, intrucat cadrul este rigid si confectionat din aluminiu, si fiind echipata cu roti tip Power de 27.5”, piesa ofera performante ridicate atat pe drumurile de oras, cat si pe cele de munte, putand fi utilizata oricand simti nevoia sa faci putina miscare.

X-Fact Twin FS

Conform mai multor pareri, un loc printre cele mai bune biciclete il merita si X-Fact Twin FS. Este o piesa unisex, de tip mountain-bike full-suspension, fapt care o recomanda iubitorilor de adrenalina, caci iti permite sa realizezi coborari dificile sau in viteza de pe teren accidentat si munte.

DHS BMX Jumper 2005

DHS BMX Jumper 2005 este ceea ce unii utilizatori tind sa numeasca “o bicicleta la un pret bun”, iar raportul calitate - cost pe care aceasta il ofera nu pare sa-i contrazica. Dotata cu roti micute (20”) si fiind construita pe un cadru fabricat din otel, de 11.2”, piesa este ideala pentru realizarea cascadoriilor si a trucurilor in parcuri special amenajate.

...