0 voturi
20 hits
de (31k puncte) in categoria Sport
Care este cea mai buna minge de fotbal?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Molten Fifa Quality este cea mai buna minge de fotbal

Fifa Quality F5V3750 este considerata de catre unii cea mai buna minge de fotbal, caci promite performante ridicate din moment ce se bucura de noua certificare a calitatii emise de catre FIFA. Desi acesta este un argument suficient pentru unii utilizatori pentru a o achizitiona, tinem sa mentionam totusi ca ea este confectionata din piele PU, un material care prezinta o rezistenta sporita la uzura si care este foarte elastic in acelasi timp, motiv pentru care poate fi folosita pe orice tip de teren.

Nike Pitch Premier League

Printre cele mai bune mingi de fotbal, un loc il ocupa si aceasta: Nike Pitch Premier League. Gandita in asa fel incat sa poata fi utilizata atat de adulti, cat si de catre copiii pasionati de acest sport, este fabricata din poliuretan (PU) si cusuta la masina, fapt care se traduce printr-o rezistenta buna pe termen lung. Tot datorita materialului din care este realizata, mingea ofera un randament ridicat, indiferent daca partida e jucata pe gazon natural sau artificial.

Adidas Finale Milano Capitano

Fie ca vrei sa te antrenezi pur si simplu, fie ca ti-e dor sa joci un meci, aceasta e o minge de fotbal ce se dovedeste a fi o oferta greu de refuzat si nu doar din perspectiva pretului redus la care poate fi achizitionata. In primul rand, face parte din modelele unisex, ceea ce inseamna ca poate fi folosita deopotriva de barbati si femei, marimea 5 recomandand-o insa adultilor.

...