0 voturi
16 hits
de (21.8k puncte) in categoria Bebe & Copii
Care sunt cele mai bune cadite pentru bebelusi?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Tega Baby Komfort este cea mai buna cadita pentru bebelusi

Cadita de baie Komfort este poate cea mai buna cadita pentru bebelusi, realizata dintr-un material plastic de calitate superioara si rigid. Forma caditei ofera un suport anatomic si se adapteaza cresterii corporale a copilului. De o parte si de alta a caditei gasesti doua forme asemanatoare unor scaunele, unde poti aseza copilul si sa il speli fara grija ca el sa alunece.

OkBaby Onda

Cadita pentru bebelusi OkBaby Onda are interiorul in forma ergonomica, nepermitand alunecarea si disconfortul celui mic. In aceasta cadita poti sa iti speli copilul fie asezat pe spate, fie in sezut, forma anatomica a interiorului permitand ambele pozitii in maxima siguranta. Atasat de corpul produsului vei gasi si un indicator recomandat al nivelului apei, dar si un senzor special pentru temperatura apei. Ambele optiuni suplimentare sunt realizate pentru a siguranta bebelusului si a preveni accidentele.

MyKids 2 in 1

O cadita pentru bebelus pe care o consideram foarte adaptabila multumita suportului anatomic detasabil este modelul MyKids 2 in 1. Cada are dimensiuni de 100 x 51 x 30 cm si o capacitate de cel mult 25 de litri de apa.

...