0 voturi
20 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala
Care este cea mai buna trusa de machiaj?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (17.1k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Schimink 510 este cea mai buna trusa de machiaj

Aceasta trusa de machiaj incorporeaza aproape toate produsele de care ai nevoie pentru ochi, buze, ten si unghii. Este sub forma de valiza compacta, metalica, ce include separatoare din plastic pentru fiecare produs. Acestea pot fi si inlaturate, pentru a obtine mai mult spatiu si a-ti adauga propriile produse in aceasta trusa. Un plus il constituie separatoarele cu elastic din capac, unde iti poti fixa produsele de tip aplicatoare, creioane, un fard de obraz si altele.

Fraulein 38 Lady Glam

Daca esti in cautarea unei truse complete si de buna calitate, care sa includa tot ceea ce ai nevoie pentru un machiaj  de zi sau de seara, opteaza pentru Fraulein 38 Lady Glam. Trusa este compacta, poate fi transportata cu usurinta si face parte din gama profesionala.

Fraulein 38 All in One

Daca esti pasionata de machiaj si iti place sa ai produsele potrivite pentru orice tip de look si orice fel de ocazie, Fraulein 38 All in One este produsul perfect pentru tine. Provenind de la unul dintre producatorii de materiale profesionale recunoscut, setul iti va satisface cele mai exigente asteptari.

...