0 voturi
22 hits
de (31k puncte) in categoria Casa & Gradina
Care este cel mai bun sistem de supraveghere video?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

PNI House PTZ1000 este cel mai bun sistem de supraveghere video

PNI House PTZ1000 este un sistem de supraveghere video care indubitabil va spori siguranta oricarui individ. Continand o unitate de inregistrare (DVR) si 4 camere, ce pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior, produsul este recomandat utilizatorilor casnici si afaceristilor deopotriva, permitand monitorizarea optima a locuintei sau a firmei de oriunde ai conexiune la internet.

Aku 4 H264

Pentru protectia si supravegherea optima a casei, a locului de munca sau a automobilului, poti apela cu incredere la produsul Aku 4 H264. Kit-ul este alcatuit dintr-un DVR cu 4 canale cu LAN, un mouse si un alimentator, fapt care te ajuta sa economisesti ceva banuti din moment ce nu vei fi nevoit sa achizitionezi aceste componente separat.

ATK-03

Daca nu esti dispus sa cheltuiesti foarte multi bani si te multumesti cu o supraveghere a locuintei sau a spatiului de lucru fara prea multe detalii, ATK-03 este produsul potrivit pentru tine. Kit-ul contine o unitate de inregistrare (DVR) si 4 camere video de monitorizare HD ce pot fi folosite la interior, astfel incat vor putea detecta cu usurinta si intr-un timp util patrunderea unei persoane intr-un anumit perimetru.

...