0 voturi
19 hits
de (31.8k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cea mai buna masina de paine de la Moulinex?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Homebread OW1101 este cea mai buna masina de paine de la Moulinex

Daca doriti sa achizitionati un model dintre acele masini de copt paine de capacitate medie de la Moulinex, atunci produsul OW1101 din gama Homebread este tocmai ceea ce cautati. Dispozitivul are o capacitate maxima de 900g, valoare ce indica o portionare corespunzatoare pentru aproximativ trei  sau patru persoane.

HomeBread Neo OW120130

Aproape ca nu va mai fi nevoie sa consultati un manual de utilizare la un aparat de facut paine si cozonac, deoarece acest model din gama Homebread de la Moulinex se seteaza si se foloseste foarte facil si intuitiv. In ceea ce priveste capacitatea de preparare, ea poate fi considerata cam cea mai mica disponibila pentru produsele brandului respectiv, cuva pentru aluat avand un volum de incarcare maxim de 500g. Chiar si asa, veti putea prepara suficienta panie pentru cel putin doua persoane.

Modelul OW6101

Pentru cei care cauta cea mai buna masina de facut paine de mare capacitate de la Moulinex, acest produs va constitui cel mai concludent exemplu. Este vorba despre un aparat cu o cuva de framantare de mare volum, respectiv 1.5Kg, insa puteti opta pentru oricare dintre cele trei setari de greutate: 750g, 1000g  si 1500g.

...