0 voturi
17 hits
de (31.8k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cel mai bun aparat de facut paine fara gluten?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Panasonic SD-2501WXE este cel mai bun aparat de facut paine fara gluten

Panasonic propune un model de top, care se va dovedi o investitie inteleapta, daca doriti sa aveti in dotarea bucatariei un produs cu care sa obtineti produse de panificatie de inalta calitate, intr-o varietate de retete. Pe langa paine fara gluten, gratie celor 15 programe veti putea prepara aluat frantuzesc, aluat pentru briose, pentru pizza, precum si aluat din faina de alac, din grau integral, din secara sau diferite specialitati cu stafide sau gem.Modelul SD-2501WXE are un dispenser pentru nuci, stafide si diferite seminte, care adauga automat ingredientele suplimentare.

Russell Hobbs Classics 18036-56

Dispozitivul Classics 18036-56 este accesibil unei vaste majoritati de potentiali utilizatori, prin intermediul pretului foarte convenabil, asa ca daca sunteti in cautarea unui aparat de copt paine fara gluten ieftin, modelul de fata poate fi alegerea potrivita. Cu ajutorul celor 12 programe incluse, aveti posibilitatea sa experimentati diferite retete, precum aluat pentru pizza, pentru diverse prajituri, precum si pentru paine cu fructe sau cu gem.

Kenwood BM450

Modelul Kenwood BM450 reprezinta un produs cu o eficienta inalta, care va fi un real ajutor in prepararea produselor sanatoase de brutarie, la domiciliu, randamentul ridicat incadrandu-l cu succes, in categoria celor mai bune masini de facut paine de pe piata. Este dotat cu 15 programe, care va vor permite sa preparati pe langa paine fara gluten si diferte specialitati de panificatie.

...