0 voturi
13 hits
de (31.8k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cel mai bun aparat de facut paine in casa?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Star-Light MB-450W este cel mai bun aparat de facut paine in casa

Dispozitivul Star-Light MB-450W este accesibil unei vaste majoritati de potentiali utilizatori, prin intermediul pretului foarte convenabil. Raportul calitate/pret este satisfacator, dispozitivul fiind simplu de folosit, comod si eficient si va permite sa va preparati singuri painea si chiar deserturi. Are prevazute 12 programe presetate gata de utilizare cu ajutorul carora puteti face de la paine integrala, la varietati de cozonaci.

Panasonic SD-2500WXE

Panasonic propune un model de top, inovator, care foloseste tehnologie de ultima generatie. Reprezinta o investitie inteleapta, daca doriti sa aveti in dotarea bucatariei un produs cu care sa obtineti produse de panificatie de inalta calitate, intr-o varietate de retete. Va multumi si cele mai pretentioase cerinte, deoarece va permite sa coaceti paine fara gluten, utilizand o gama diversificata de amestecuri de cereale si faina, in mod special paine 100% din faina de alac.

MyDomo MD 901

Prin modelul MD 901, MyDomo ofera un produs cu o eficienta ridicata, fiabil si extrem de util in bucatarie, cu ajutorul caruia veti putea sa pregatiti paine de calitate pentru dumneavoastra si cei dragi. Are o capacitate medie de 900 de grame, suficient incat sa va ajunga sa preparati painea necesara pentru o familie nu foarte numeroasa.

...