0 voturi
14 hits
de (31k puncte) in categoria Auto & Moto
Care sunt cele mai bune anvelope all season?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (50.5k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Michelin Cross Climate XL sunt cele mai bune anvelope all season

Pentru cei care vor sa investeasca in anvelope all seasons de o calitate superioara, le recomandam sa isi indrepte atentia catre modelul oferit de catre cei de Michelin, producator cunoscut pentru realizarea de echipamente auto de incredere.

Debica Navigator 2

Anvelopele all season reprezinta o varianta practica, ce va va scuti de disconfortul cauzat de inlocuirea cauciucurilor, atunci cand schimbarea anotimpului o cere. Pentru soferii care s-au decis sa investeasca intr-o astfel de solutie, insa nu au la dispozitie o suma considerabila, modelul de fata poate fi potrivit, deoarece se incadreaza in categoria acelor cauciucuri all season ieftine si bune.

Nexen Nblue-4Season

Nexen Nblue-4Season sunt o alternativa mai convenabila in ceea ce priveste costul de cumparare, fiind concepute, de asemenea, pentru a face face conditiilor de pe drum aparute in tot timpul anului. Astfel, le poti utiliza pe carosabil uscat si fierbinte, insa marcajele M+S, precum si fulgul de nea ne arata ca le poti folosi in sigurata si pe soselele de munte, in conditii de zapada, polei si gheata.

...