0 voturi
16 hits
de (21.8k puncte) in categoria Electrocasnice
Care este cel mai bun aspirator robot de la iRobot?

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

iRobot Roomba 980 este cel mai bun aspirator robot de la iRobot

Cel mai bun aspirator robot iRobot este modelul Roomba 980 : cel mai performant robot din gama si, dupa opinia multor critici, cel mai bun din lume. Din punct de vedere al controlului, produsul este superior oricarui alt produs : poate fi comandat prin intermediul aplicatiei speciale de pe mobil sau tableta, astfel incat sa porneasca la treaba, sau ii poti seta data si ora la care sa inceapa curatenia.

iRobot Roomba 782

Un aspirator robot iRobot ieftin si bun pe care ti-l propunem este modelul 782. Este vorba despre un produs cu aspirare uscata alimentat cu acumulator cu ajutorul unei baterii reincarcabile. Aparatule ste echipat cu 3 moduri de aspirat : Clean, Spot si Dock. Modul Clean este cel folosit pentru realizarea curateniei ; modul Sport se concentreaza asupra curatarii unei zone determinate, aparatul realizand cercuri concentrice.

iRobot Roomba 651

Roomba 651 beneficiaza de sistemul special iRobot denumit iDApat. Datorita lui, robotul dispune de zeci de senzori care monitorizeaza spatiul din camera si selecteaza automat cea mai adecvata miscare dintre cele 40 predefinite.

...