0 voturi
13 hits
de (21.8k puncte) in categoria Ingrijire Personala

Care este cel mai bun ondulator?

cel mai bun ondulator

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

1 Raspuns

+1 vot
de (31.8k puncte)
premiata de
 
Cel mai bun raspuns

Remington Ci96Z1 este cel mai bun ondulator

Acest ondulator este unul fara cleste, cu bagheta (tamburul) de forma eliptica, cu dimensiunile de 16 x 26mm. Acest detaliu de design face ca buclele sa fie lejere, capatand un aspect foarte apropiat de parul ondulat natural. Aceasta este produsul pentru tine, daca doresti un look sexy si lejer, fara prea mult efort, ce se potriveste atat dimineata la servici, cat si seara la un cocktail.

Babyliss Curl Secret C1100E

Acum iti putem recomanda cel mai bun ondulator cu operare 100% automata, modelul fiind furnizat de mult-apreciatul producator Babyliss. Aspectul care il defineste e sistemul ingenios de prindere si infasurare a suvitelor de par in interior, functie posibila in mod automat, pe baza unui motor digital de inalta performanta. In acest mod, tu nu risti sa te frigi la degete, luand contact cu zona activa termic, iar suvitele ies ondulate perfect uniform, daca le repartizezi cu aceeasi grosime.

Philips HP8696/00

Ondulatorul Philips HP8696/00 este unul clasic, cu bagheta si cleste, care dispune insa de suficiente  accesorii pentru coafuri versatile. Acest dispozitiv are invelisul de ceramica si temperatura de ondulare de 190 de grade Celsius, care din pacate nu este reglabila.

...